Muistoissa: Ventoksen Kangerrus - virtuaalihevonen
k. 24.02.2016

NimiVentoksen Kangerrus LempinimiKatti
Rek.nroVH14-018-1248 Synt.päivä ja ikä24.06.2014, ikä
Rotu ja sukupuoliSuomenhevonen, tamma Säkäkorkeus ja väri154 cm, vrt
KoulutustasoHelppo A, 100cm, Helppo PainotusYleispainotus
KasvattajaVentos OmistajaTvisha (VRL-01671)


© Tiia Tahvanainen

Saavutukset

Kouluratsastusjaoksen laatuarvostelu 15.07.2015
5,5 + 40 + 25 + 20 + 15 = 105,5p, KRJ-I

Esteratsastusjaoksen laatuarvostelu 31.07.2015
6,67 + 41 + 12 + 20 + 15 = 94,67p, ERJ-II

Kenttäratsastusjaoksen laatuarvostelu 15.12.2015
6,5 + 43 + 7 + 20 + 15 = 91,5p, KERJ-II

Suomenhevosten laatuarvostelu 20.02.2016
8 + 23 + 25 + 25 + 15 = 96p, SLA-I

Luonne

Ventoksen Kangerrus, eli tuttujen kesken Katti on ihastuttava pikkutamma, joka tulee toimeen kaikkien kanssa. Tämä tamma tuo väkisinkin hymyn hoitajansa huulille, ihmisystävällistä Kattia on monesti kuvattukin maailman kilteimmäksi hevoseksi. Katin voi huoletta jättää pienenkin lapsen hoidettavaksi, sillä kirjaimellisesti pomminvarma pikkusuokki ei tasan tee mitään kärpäsellekään. Sen sijaan lapsiystävällinen tamma seisoo hievahtamattakaan paikoillaan koko hoitotoimenpiteen ajan. Katti on myös toimiva ratsu erilaisissa lastentapahtumissa, missä miljoona kirkuvaa pikkutyttöä haluaa taputella ja pusutella heppaa, ja sen jälkeen jokainen käy vuorotellen ratsastamassa kierroksen käyntiä samalla kirkuen ja vilkutellen ylpeille vanhemmille, jotka ottavat kuvia kentän reunalla.

Ensikertaa Kattia hoitaessa voisi luulla, että tamma on oikeasti halvaantunut tai muuten vain aivovammainen elukka, joka ei älyä mistään mitään. Tylsän hoidokin maineen saanut Katti on kuitenkin tutustumisen arvoinen tuttavuus, sillä muutaman hoitokerran jälkeen tamma muistaa hoitajaansa ystävällisellä tervetulohörähdyksellä sekä suloisella katseen kääntämisellä hoitajan tullessa karsinaan. Katti ei halua aiheuttaa eripuraa kenenkään kanssa, ja niinpä sitä saakin vaikka raapia rautakammalla mahan alta. Tamma ei reagoi mihinkään ulkopuoliseen ihmisen ollessa sen karsinassa, joten kaikki orit ja ruokakärryt voi kuljettaa huoletta Katin karsinan editse.

Harjata Kattia saa niin paljon kuin sielu sietää. Hoitotuokioista nauttiva tamma rentoutuu, ja antaa hoitajan tehdä kaikki työt. Katti antaa myös nostaa kaviot kiltisti, eikä sumutepullojenkaan kanssa ole mitään ongelmia. Välillä tuntuu melkein, ettei tamma edes tajua mitä sille ollaan tekemässä. Kengitys, raspaus ja rokotus ovat helppoja toimenpiteitä, jotka voisi melkein suorittaa Katin seisoessa irti käytävällä. Yleisten sääntöjen takia tamma pidetään kuitenkin kaksin puolin kiinni, vaikka välttämättä tarvetta ei oikeastaan olisi.

Ratsuna Katti on eritoten miellyttävä ratsastaa. Nopeasti oppiva tamma on ollut helppo kouluttaa, ja näin ollen se onkin melko osaava ratsu. Tamma toimii hyvin talutuksessa alkeisratsastajilla, mutta tarpeen vaatiessa kokeneemmatkin saavat ratsastuskerrasta aina jotain uutta irti. Alkuverryttelyissä Katti saattaa olla hieman jäykkä, ja oikoa lähestulkoon jokaisessa kulmassa tai käännöksessä. Helposti lapa edellä kulkeva tamma tarvitsee siis perusteellisen verryttelyn, mutta lämmittely todellakin tuottaa tulosta, ja lopputunnista täydellisessä muodossa kulkeva tamma liikkuu hienommin kuin olympiatason hevoset konsanaan! Katin kanssa kannattaa pitää alkuverryttelyissä kädessä raippaa, sillä hieman laiskanpulskea kaveri saattaa tarvita lyhyen raipan tukea, ennen kuin se alkaa kuunnella painoapuja paremmin.

Estepuolella Katikin hieman reipastuu. Puomitehtävillä ja kavaleteille tamma sotkee helposti jalkansa, ja se tarvitseekin paljon tukea tarkkuutta vaativiin tehtäviin. Ratsastajan osuus kuitenkin kutistuu verryttelyn aikana koko ajan, ja itse tehtäviin siirryttäessä usein riittää, että istuu selässä ja ohjaa. Katti liikkuu esteillä mielellään eteenpäin, mutta normaalia reippaampaa laukkaa saa aina hetken hakea. Siksi esimerkiksi valmennuksissa muiden suorituksia seuratessa kannattaa samalla hieman kävelyttää Kattia. Pitkään seisominen ei nimittäin tamman luonnolle sovi, ja sen jälkeen se saattaa monesti olla taas hieman huonosti liikkuva ja jäykkä. Esteradoilla Katti on erittäin toimiva, ja sitä on helppo ratsastaa sielläkin. Uusintateille pieni tamma ei kovin helposti käänny, mutta varsinkin matalissa luokissa se on reipas ja menevä pienemmilläkin reittivalinnoilla.

Kisapaikoilla Katti on yhtä varma ja tasainen kuin aina kotonakin. Tammaa saa kuskata keskelle hermostuneita, riehuvia kuumaverisiä, eikä Katti lotkauta korvaansakaan niiden hölmöilylle. Tarvittaessa tammaa voi myös seisottaa kuljetuskopissa. Välillä tuntuu melkein, että se nauttii seisomisesta pienessä kopissa. Verryttelyalueen hälinä ei tammaa haittaa, päinvastoin se tuntuu melkein rauhallisemmalta kuin koskaan kotona. Kisaverryttelyissä Kattia kannattaa ratsastaa koko ajan reippaasti eteen ja taivutella paljon, sillä lyhyen verkka-ajan aikana ei ehdi kummoisia lämmittelyjä tekemään. Reipas taivuttelupainotteinen sopii Katille hyvin, ja näin ollen se monesti on mukavan reipas radallakin. Kisasuorituksen aikana ratsastajan jännitys saattaa hieman tarttua Kattiinkin, ja toivon mukaan se lisää myös hieman vireyttä tammaan. Katti on ihanan tasainen ja varma kisaratsu, joten se on helppo antaa myös kisauraa aloitteleville ratsastajille.

Sukulaiset

i Hölyn Pöly
sh-o, vprt, 158cm
YLA2, KRJ-II, ERJ-II, SLA-I
ii Hölinä-Poika evm
sh-o, prt, 169cm
iii Hyörinän Kaipuu evm
sh-o, rt, 165cm
iie Lennokas Tyttönen evm
sh-t, tprt, 159cm
ie Höpön Löpö evm
sh-t, rt, 163cm
iei Lööperin Poikamus evm
sh-o, prt, 155cm
iee Hörhötys evm
sh-t, rn, 166cm
e Kangas-Tus
sh-t, rt, 153cm
KRJ-I, SLA-I
ei Aavikkovaeltaja evm
sh-o, prt, 157cm
eii Vaalija evm
sh-o, vprt, 153cm
eie Kuivuusvaiva evm
sh-t, rt, 153cm
ee Ilmes-Tys evm
sph-t, vrn, 147cm
eei Ilmaannus evm
sph-o, rn, 146cm
eee Kuvajai-Nen evm
sh-t, vrt, 157cm

Jälkeläiset

s. 28.09.2014, t. Mörkövaaran Kaarla (i. Koistilan Karma) omistaja: Mörkövaara
s. 08.12.2014, o. Mörkövaaran Mainio (i. Mörkövaaran Jalomieli) omistaja: Meri N.
s. 09.01.2015, t. Mörkövaaran Uniaika (i. Kadotettu Unisieppari) omistaja: Ireth
s. 10.06.2015, t. Mörkövaaran Tohina (i. Mörkövaaran Rommitus) omistaja: Tiikeri
s. 10.07.2015, t. Mörkövaaran Kaipaus (i. Viisikon Kuiskaus) omistaja: Julie

Valmennukset ja päiväkirja

27.01.2016
Uusi vuosi ja uudet kujeet, vai miten meni. Katti on nyt puunattu viimeistä koitosta varten, helmikuun alussa meinaan nimittäin ilmoittaa sen mukaan suomenhevosten laatuarvosteluun. Viimeinen rutistus tammalta ja virallisesti vapaus alkaa! Katti on voinut viimeisen kuukauden melko huonosti, milloin on jaloissa vikaa ja milloin on hengitysteissä. Vähän väliä sitä on käynyt yksi jos toinenkin eläinlääkäri tutkailemassa ja antibioottia antamassa, mitä ilmeisemmin turhaan. Ikäähän Katilla alkaa jo 20 vuotta olemaan, joten onhan se ymmärrettävääkin, että enää ei olla nuoria ja vetreitä. Tämän huomasin myös eilen maastoillessani tammalla, se hengastyi lyhyen laukkapätkän jälkeenkin ja suorastaan laahautui takaisin tallille. Jospa tämä suokkien laatis saataisiin vielä alta pois, ja sen jälkeen alkaisi se rauhallinen eläkepäivien viettäminen. Kevätkin kun on kovaa vauhtia tulossa, pääsisi Katti ulkomajoitukseen toisten tammojen kanssa, joka tekisi hyvää sen keuhkoillekin. Vaikka tässä ei nyt kukaan ole vielä kuolemassa, täytyy mainita kasvattajalle, yarenille, että hän on kyllä kasvattanut kerrassaan hienon hevosen, jonka kanssa on ollut ilo työskennellä nämä vuodet.

17.12.2015
Viime päiväkirjamerkinnöstä onkin hurahtanut aikaa jo paljon, mutta jos rehellisiä ollaan, niin eipä ole Katille juuri mitään ihmeellistä tapahtunut. Tamma on ollut tallityttöjen ahkerassa liikutuksessa, itse en juurikaan ole sitä kesän jälkeen ratsastanut vaikka ehkä pitäisi. Katti näyttää kuitenkin voivan erinomaisen hyvin, joten mikäpä siinä. Mutta joo, mennäänpä tämän päivityksen ykkösasiaan: kävimme pari päivää sitten tamman kanssa KERJ laatuarvostelussa! Jälleen kerran menimme tuomareiden eteen ns. takki auki, mitään paineita eikä odotuksia meillä ei ollut, joten hyvä se. Kuten ERJ laatiksessakin kävi, myös kenttälaatiksessa pisteitä rokotti huomattavasti vanhempien kisaamattomuus. Muutama hassu piste saatiin sieltä saralta, niin kuin myös rakenteesta. Onneksi Katilla oli itsessään hyvät kisapisteet ja jälkeläisetkin ovat hyvin kisanneita, niin saimme edes jotain roposia kasaan. Yhteispisteet oli lopulta 91,5p, jolla saimma napattua matkaamme KERJ-II palkinnon. Ihan hyvin siis. Katin tulevaisuutta pohtien, ensi vuoden alulla lähdemme varmaan tavoittelemaan vielä SLA-palkintoa, joka olisikin tamman viimeinen laatuarvostelu. YLAhan meillä oli myös tavoitteena, mutta ehkäpä annamme tälle hevoselle armoa sen suhteen, eikä sinne lähdetä... Jää nähtäväksi!

02.08.2015
Heinäkuussa todellakin päästiin osallistumaan Katin kanssa ensimmäisiin laatuarvosteluihin, eivätkä ne ihan puihin onneksi menneet. Vaikkei kovin suuria odotettukaan, olin enemmän kuin tyytyväinen tamman saamiin palkintoihin. Heinäkuun puolessa välissä pyörähdimme KRJ laatiksessa, jossa meillä sujui yllättävänkin hyvin. Kati käyttäytyi tilaisuuden ajan tuttuun tapaan maltillisesti, eikä matkan varrella ollut yhden ainoaa ongelmaa. Arvostelu sujui siis hyvin ja yhteispisteiksi Kati sai 105,5p, joka oikeutti KRJ-I palkintoon. Odotetusti Katti sai rakenteesta melko kehnot pisteet, mutta onneksi muut osa-alueet olivat kunnossa ja sitä myöten pisteitä saatiin hurumykkä. Heinäkuun lopulla puolestaan käväisimme ERJ laatiksen tiimoilla, joka meni ihan ok. Koska Katin molemmat vanhemmat eivät ole hirmuisesti esteitä kisanneet, rokotti sukupisteet palkinnosta melkolailla. Jälleen hieno esiintyminen tammalta, mutta kokonaispisteet lopuksi 94,67p, eli ERJ-II palkinto napsahti. Onneksi ei ole meidän vika, ettei Katin vanhemmat ole kisanneet, joten kys. palkinto oli oikeastaan ainoa mahdollinen. Olen siihen kuitenkin ihan tyytyväinen, joten mikäs siinä. Tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavia haasteita...

01.07.2015
Edellinen päivitys päättyi nimeämättömään varsaan: no nyt on varsalla nimi ja uusi koti! Suloinen tammavarsa nimettiin kuun lopulla Mörkövaaran Tohinaksi ja heti nimeämisen jälkeen nuorukainen muutti Tiikerin hoiviin Ruususen talliin. Toivotaan Tohinalle ja Tiikerille mukavaa yhteiseloa ja menestystä tulevaisuuteen!
Mutta sitten asiasta kukkaruukkuun - Katti on ilmoitettu mukaan esteratsastusjaoksen laatuarvosteluun! Jes, huippua, parasta. Täytyy myöntää, että yhtään tiedä, tai osaa arvailla, että minkälaista palkintoa Katille sieltä napsahtaa. Toivotaan tietysti parasta, mutta koskaan ei voi tietää mitä tuomarit Katista sanovat. Estelaatiksen jälkeen on varmasti Katin lajilaatikset tältä erää paketissa, esimerkiksi kenttää on tamman vanhemmat niin vähän kisaneet, että en näe järkeä lähteä edes koittamaan onnea... Mutta sitten tavoitellaan ylaan!

16.06.2015
Katin kuulumisia en olekaan päivitellyt taas hetkeen, joten tässäpä niitä tulee... Suurin ja hienoin uutinen on se, että Katti on ilmoitettu mukaan ensi kuun kouluratsastusjaoksen laatuarvostelutilaisuuteen! Tamma täyttää 8v paria päivää ennen tilaisuutta ja näin ollen on laatuarvostelukelpoinen. Hyvää palkintoa tietysti lähdemme tavoittelemaan, mutta koskaan ei voi tietää mitä tuomarit Katista sanovat tai miten tamma ylipäänsä siellä käyttäytyy. Jospa kuitenkin saadaan tästä laatisura hyvin alulle!
Kilpailuissa emme ole tamman kanssa enää hetkeen pyörineet, Katti sai helmikuussa läjään vaaditut kerj sijatkin, joten pääsimme siltäkin saralta huilimaan. Sen jälkeen on kuitenkin muutama cup sija tullut oikesta kerjstä ja vsr cupien kentästä.
Mainitaan vielä se, että reilu viikko takaperin Katti sai neljännen, ja tältä erää viimeisen, jälkeläisensä. Varsalla ei ole vielä nimeä saati uutta kotia tiedossa, joten sen tietoja ei vielä Katin sivuilla näy.

20.01.2015
Loppuvuosi meni Mörkövaarassa nopeasti, hevoset lomailivat omistajan tavoin aika pitkälti, eikä talliin syntynyt sillä aikaa kovin montaa varsaa. Ne varsat jotka syntyivät, olivatkin melko pitkälti Katin aikaansaannosta. Joulukuun alussa Katti varsoi ihanan rautiaan orivarsan, jonka isänä toimi Mörkövaaran Jalomieli, eli äärettömän hieno suomenhevosori. Siispä tästä varsastakin toivotaan suuria sen muuttaessa yksityiseksi hevoseksi Meri N. hoiviin. Tammikuun alussa Katti varsoi puolestaan tammavarsan, joka nimettiin Mörkövaaran Uniajaksi, isänsä Kadotettu Unisiepparin tavoin. Uniaika tulee muuttamaan vieroituksen jälkeen Irethin hoiviin Viisikkoon, jossa sitä odottaa aktiivinen kilpakoti (ja kasvattaja on tietysti erittäin tyytyväinen). Tältä erää Katin jälkeläiset ovatkin sitten tässä - seuraavaa kaavaillaan aikaisintaan ensi kesään.
Kilparintamalta sellaisia kuulumisia, että nyt on estekisatkin paketissa, eikä enää oikeastaan kilpailla kuin kentän parissa. Kentästä meillä on kasassa vajaat 30 sijaa, eli paljon on takana mutta jonkin verran vielä edessä. Kesän mittaan toivottavasti on kaikki paketissa ja päästään pyörimään laatiksiinkin...

29.09.2014
Eilen aamuna herätessäni ja mennessäni ulos näin laitumella yhden ylimääräisen hevosen, jonka vierellä Katti seisoi. Se pieni hevonen oli viime yönä Katin varsoma varsa! Ai että, eikun heti laitumelle palleroa taputtelemaan ja ihmettelemään, että mitä se Katti onkaan maailmaan pyörättänyt. Katti todellakin astutettiin viime kuun alussa Mörkövaaralaisella kimolla suomenhevosorilla Koistilan Karmalla, ja nyt yllätykseksi myös varsa oli kimo! Suloinen tammavarsa oli oikein reippaan ja pirteän oloinen, vastaavasti kuin myös Katti vaikutti tyytyväiseltä ja terveeltä. Varsa sai nimekseen Mörkövaaran Kaarla ja näillä näkymin se jää kasvamaan ja toivottavasti myös kilpailemaan emänsä rinnalla Mörkövaarassa. Täytyy kyllä myöntää, että ei Kaarla olisi ehkä Mörkövaaraan jäänyt jos se olisi rautias ollut - kimoja tammoja on nimittäin ollut harvassa. Tästä varsasta kuitenkin odotamme suuria ja toivottavasti Katti saa siitä hyvää jälkeläisnäyttöä tulevaisuutta ajatellen. + Mikäli Kaarla kasvaa ja kehittyy hyvin, on Katti vielä suunniteilla astuttaa tälle vuodelle vielä toisen kerran.

20.09.2014
Vajaa kaksi kuukautta on Katin kanssa yhteiseloa vietelty ja täytyy sanoa, että odotukset on kyllä lunastettu! Katti on ollut aivan mieletön hevonen, niin käsiteltäessä luonteensa puolesta kuin myös ratsuna. Harvoin meillä on tullut yhtään mistään erimielisyyksiä, eikä sitä tarvitse kuin hyvin harvoissa tilanteissa komentaa.
Todellakin, kilparadoille suuntasimme heti seuraavalla viikolla kun tamma meille kotiutui. Katti näytti kaikille epäilijöille taivaan merkit - sillä on nimittäin pieeenen pieni sijoitusläjä jo kasassa. Kouluratsastuksen parissa sijoituksia on "mitättömät" 40 kappaletta, eli kaikki mitä kilpauran aikana halusimme saada kokoon. Siispä tältä osin Katti ei enää pääse kilpalemaan koulun pariin, muuta kuin vsrn ja krjn cupeissa. Vastaavasti esteratsastus puolella Katti on ollut vähintäänkin yhtä hieno - kasassa 38 sijaa, joista yksi sijoitus on itseasiassa tältä aamulta. Enää muutama sijoitus siltäkin saralta niin jätämme tämänkin lajin taaksemme. Kenttäkilpailuissa emme sen sijaan ole aivan vastaavalla tahdilla pärjänneet, niin kuin emme niissä ole niin ahkerasti kiertäneetkään. Tällä hetkellä sijoja kasassa kolme kappaletta, mutta niistä onkin hyvä jatkaa eteenpäin.
Loppuun paljastetaan vielä, että Katti odottaa ensimmäistä jälkeläistään, jonka on tarkoitus syntyä tämän kuun lopulla... Sitä innokkaana odotellessa!

17.07.2014
Mörkövaaraan saapui tänään uusi asukki: ensimmäinen Ventoslaista laatua. Yaren möi ihastuttavia suomenhevosiaan foorumilla ja niiden joukosta bongasin suloisen tammavarsan, Ventoksen Kangerruksen. Kyseessä oli yleispainotteisesta, 1-polvisesta suvusta oleva nuorikko, joka sopi mielestäni erittäin hyvin Mörkövaaraan. Siispä oli pakko tarjota, ja kyllähän tamma mukaani lähti. Ratsukoulutus tammalla on jo aloitettu, eikä minun tarvitse enää kuin hioa Kangerrus hyvään pakettiin lajissa kuin lajissa. Näillä näkymin suuntaamme mitä pikimmiten niin este-, koulu- kuin myös kenttäradoille. Mikäli tamma yhtään vanhempiinsa tulee, on se erinomainen kilparatsu, mutta sitähän ei taas koskaan voi tietää kuinka meillä lähtee sujumaan. Innolla kuitenkin odotan yhteistä taivaltamme, niin kilpailuissa, kuin myös muissa tulevaisuuden suunnitelmissa varsoihin ja laatuarvosteluihin asti.
Btw, mikä olisi hyvä kutsumanimi tälle hevoselle? Vääntelin suussani vaikka minkälaista sanaa Kangerruksesta, eikä suuhuni oikein sointunut mikään muu kuin Katti. Siispä tässä ensimmäinen kissa tällä tontilla!

Kisakalenteri - sijoituksia KRJ 40, ERJ 42, KERJ 43, VSR 5 kpl

26.07.14, KRJ (kutsu), Helppo A, 02/40
27.07.14, KRJ (kutsu), Helppo A, 06/40
30.07.14, KRJ (kutsu), Helppo A, 02/40
09.08.14, KRJ (kutsu), Helppo A, 05/40
10.08.14, KRJ (kutsu), Helppo A, 06/40
11.08.14, KRJ (kutsu), Helppo A, 06/40
12.08.14, KRJ (kutsu), Helppo A, 03/40
17.08.14, KRJ (kutsu), Helppo A, 02/40
20.08.14, KRJ (kutsu), Helppo A, 01/40
21.08.14, KRJ (kutsu), Helppo A, 03/30
23.08.14, KRJ (kutsu), Helppo B, 05/30
23.08.14, KRJ (kutsu), Helppo A, 02/40
23.08.14, KRJ (kutsu), Helppo A, 03/30
24.08.14, KRJ (kutsu), Helppo A, 01/30
24.08.14, KRJ (kutsu), Helppo A, 05/30
26.08.14, KRJ (kutsu), Helppo A, 05/30
26.08.14, KRJ (kutsu), Helppo B, 03/30
26.08.14, KRJ (kutsu), Helppo A, 05/30
26.08.14, KRJ (kutsu), Helppo A, 01/40
27.08.14, KRJ (kutsu), Helppo A, 06/40
28.08.14, KRJ (kutsu), Helppo A, 02/30
29.08.14, KRJ (kutsu), Helppo A, 04/30
30.08,14, KRJ (kutsu), Helppo B, 03/30
31.08.14, KRJ (kutsu), Helppo B, 02/40
01.09.14, KRJ (kutsu), Helppo A, 01/30
01.09.14, KRJ (kutsu), Helppo B, 05/30
01.09.14, KRJ (kutsu), Helppo A, 04/30
03.09.14, KRJ (kutsu), Helppo B, 05/30
04.09.14, KRJ (kutsu), Helppo B, 03/30
06.09.14, KRJ (kutsu), Helppo A, 01/40
08.09.14, KRJ (kutsu), Helppo B, 04/30
08.09.14, KRJ (kutsu), Helppo A, 05/30
09.09.14, KRJ (kutsu), Helppo A, 03/30
10.09.14, KRJ (kutsu), Helppo B, 02/30
10.09.14, KRJ (kutsu), Helppo B, 03/40
10.09.14, KRJ (kutsu), Helppo A, 02/40
13.09.14, KRJ (kutsu), Helppo B, 04/40
13.09.14, KRJ (kutsu), Helppo B, 05/40
15.09.14, KRJ (kutsu), Helppo B, 01/40
18.09.14, KRJ (kutsu), Helppo B, 02/40

29.08.14, KERJ (kutsu), Helppo, 05/40
03.09.14, KERJ (kutsu), Helppo, 02/31
03.09.14, KERJ (kutsu), Helppo, 04/30
15.10.14, KERJ (kutsu), Helppo, 01/30
19.10.14, KERJ (kutsu), Helppo, 05/43
28.10.14, KERJ (kutsu), Helppo, 03/30
03.11.14, KERJ (kutsu), Helppo, 01/43
05.11.14, KERJ (kutsu), Helppo, 06/40
08.11.14, KERJ (kutsu), Helppo, 03/43
09.11.14, KERJ (kutsu), Helppo, 02/43
19.11.14, KERJ (kutsu), Helppo, 04/40
23.11.14, KERJ (kutsu), Helppo, 05/40
30.11.14, KERJ CUP (kutsu), Helppo, 08/93
10.12.14, KERJ (kutsu), Helppo, 01/30
13.12.14, KERJ (kutsu), Helppo, 02/30
15.12.14, KERJ (kutsu), Helppo, 04/30
16.12.14, KERJ (kutsu), Helppo, 02/17
25.12.14, KERJ (kutsu), Helppo, 04/30
04.01.15, KERJ (kutsu), Helppo, 02/31
04.01.15, KERJ (kutsu), Helppo, 04/17
07.01.15, KERJ (kutsu), Helppo, 04/31
09.01.15, KERJ (kutsu), Helppo, 01/17
11.01.15, KERJ (kutsu), Helppo, 02/17
18.01.15, KERJ (kutsu), Helppo, 02/40
18.01.15, KERJ (kutsu), Helppo, 05/40
22.01.15, KERJ (kutsu), Helppo, 03/40
24.01.15, KERJ (kutsu), Helppo, 03/30
24.01.15, KERJ (kutsu), Helppo, 05/40
25.01.15, KERJ (kutsu), Helppo, 06/40
25.01.15, KERJ (kutsu), Helppo, 03/40
29.01.15, KERJ (kutsu), Helppo, 01/40
29.01.15, KERJ (kutsu), Helppo, 02/08
30.01.15, KERJ (kutsu), Helppo, 01/40
02.02.15, KERJ (kutsu), Helppo, 06/40
07.02.15, KERJ (kutsu), Helppo, 01/40
10.02.15, KERJ (kutsu), Helppo, 01/23
13.02.15, KERJ (kutsu), Helppo, 04/40
18.02.15, KERJ (kutsu), Helppo, 01/40
20.02.15, KERJ (kutsu), Tutustumisluokka, 03/50
22.02.15, KERJ (kutsu), Tutustumisluokka, 06/50
26.02.15, KERJ (kutsu), Tutustumisluokka, 03/50
30.04.15, KERJ CUP (kutsu), Helppo, 06/93
30.06.15, KERJ CUP (kutsu), Helppo, 01/97
26.07.14, ERJ (kutsu), 100cm, 04/40
29.07.14, ERJ (kutsu), 90cm, 06/40
07.08.14, ERJ (kutsu), 90cm, 03/40
15.08.14, ERJ (kutsu), 100cm, 02/40
16.08.14, ERJ (kutsu), 100cm, 04/40
17.08.14, ERJ (kutsu), 100cm, 06/40
20.08.14, ERJ (kutsu), 100cm, 05/30
21.08.14, ERJ (kutsu), 90cm, 03/30
21.08.14, ERJ (kutsu), 100cm, 01/40
22.08.14, ERJ (kutsu), 90cm, 04/30
22.08.14, ERJ (kutsu), 100cm, 06/40
29.08.14, ERJ (kutsu), 100cm, 02/40
29.08.14, ERJ (kutsu), 100cm, 05/40
30.08.14, ERJ (kutsu), 100cm, 04/40
01.09.14, ERJ (kutsu), 100cm, 05/40
01.09.14, ERJ (kutsu), 100cm, 03/40
01.09.14, ERJ (kutsu), 100cm, 01/40
03.09.14, ERJ (kutsu), 100cm, 02/40
04.09.14, ERJ (kutsu), 100cm, 02/40
05.09.14, ERJ (kutsu), 100cm, 06/40
06.09.14, ERJ (kutsu), 100cm, 06/40
06.09.14, ERJ (kutsu), 100cm, 05/40
08.09.14, ERJ (kutsu), 100cm, 02/40
09.09.14, ERJ (kutsu), 100cm, 03/40
10.09.14, ERJ (kutsu), 100cm, 02/40
11.09.14, ERJ (kutsu), 100cm, 01/30
13.09.14, ERJ (kutsu), 100cm, 05/30
13.09.14, ERJ (kutsu), 100cm, 01/30
13.09.14, ERJ (kutsu), 100cm, 01/30
13.09.14, ERJ (kutsu), 100cm, 01/30
14.09.14, ERJ (kutsu), 100cm, 01/30
14.09.14, ERJ (kutsu), 100cm, 05/30
15.09.14, ERJ (kutsu), 100cm, 04/30
15.09.14, ERJ (kutsu), 100cm, 03/30
15.09.14, ERJ (kutsu), 90cm, 03/50
18.10.14, ERJ (kutsu), 100cm, 04/30
19.09.14, ERJ (kutsu), 100cm, 02/30
20.09.14, ERJ (kutsu), 100cm, 02/30
22.09.14, ERJ (kutsu), 100cm, 02/30
19.10.14, ERJ (kutsu), 100cm, 01/30
20.10.14, ERJ (kutsu), 100cm, 04/30
30.12.14, ERJ CUP (kutsu), 100cm, 03/256

31.10.14, VSR CUP (kutsu), Helppo C, 04/39
28.02.15, VSR CUP (kutsu), 100cm, 04/83
31.03.15, VSR CUP (kutsu), Helppo, 04/22
30.04.15, VSR CUP (kutsu), Helppo, 04/41
30.11.15, VSR CUP (kutsu), Helppo, 08/83