Darina Cirein - virtuaalihevonen

NimiDarina Cirein LempinimiRina
Rek.nroVH16-046-0005 Synt.päivä ja ikä03.01.2016, 12v
Rotu ja sukupuoliIrlannincob, tamma Säkäkorkeus ja väri153cm, ruunikonkirjava
KoulutustasoHe B, 60cm, Aloittelija, Vaativa PainotusYleispainotus
KasvattajaRos Cirein Omistajatvisha (VRL-01671)


© LR

Saavutukset

Esteratsastusjaoksen laatuarvostelu 29.02.2020
5,5 + 46 + 25 + 20 + 8 = 104,5p, ERJ-I

Valjakkoajojaoksen laatuarvostelu 20.03.2020
6 + 46 + 25 + 20 + 7 = 104p, VVJ-I

Luonne

Darina Cirein on kerrassaan ihastuttava irlannincobtamma, joka on selvästikin perinyt luonteensa vanhemmiltaan. Isän rauhallisuus ja emän hyväsydämisyys kiteytyy tähän hevoseen, joka suorastaan pursuaa rakkautta ihmisiä ja intoa työntekoa kohtaan. Darina, eli tutummin Rina, on siten oikein helppo ja tasainen käsiteltävä, jonka kanssa harvemmin joutuu ongelmiin. Hoitotoimenpiteet onnistuvat mutkitta karsinassa tamman irti ollessa, se pysyy rauhallisesti aloillaan hoitotoimenpiteiden ajan. Harjaus onnistuu tällöin sujuvasti, mutta tosin yksi huono puoli Rinassa on - se ei oikein välitä kavioiden puhdistuksesta. Kun tamman ison jalan saa käteen, se useimmiten heti alkaa sitä riuhtomaan edestakaisin, joka tuottaa hieman päänvaivaa hoitajalle. Puolestaan taas varustaessa Rina on mutkaton, se ottaa nätisti kuolaimet suuhunsa, eikä pullistele satuloidessakaan. Taluttaessa Rina on ennemminkin megalaiska kuin innokas, joten sitä voi huoletta taluttaa kuka vain, missä vain.

Ratsastettaessa Rinasta paljastuu yllättävästi oikein reipas ja tahdikas ratsu, jolta löytyy hyvä työskentelymotivaatio ainaisen miellyttämishalun lisäksi. Alkuun tamma vaatii siis oikeastaan napakoita pidätteitä, jotta sen saa hyvin kuulolle ja sen myötä ratsastettua hyvin ohjan ja pohkeen väliin. Napakka kuski saa Rinan heti alusta alkaen liikkumaan nöyränä ja tahdikkaana, jolloin se on oikeasti aivan ykkönen lajissa kuin lajissa. Rina taittaa helppo b koululuokan, joten tällöin se osaa pitkälti perusasiat. Parhaimmillaan tamma on varmastikin laukkatehtävissä, sillä sen laukka niin menevää ja vaikka raskastekoinen hevonen onkin kyseessä, on se vauhdissa yllättävän ketterä. Rataesteitä Rina puolestaan ylittää tällä hetkellä noin 60cm korkeudelta ja varmasti sillä kapasiteettia vielä vähän korkeammille esteillekin olisi. Tamma on oikein innokas hyppääjä, se osaa itse arvioida suunnilleen hyvän ponnistuspaikan, joten se on esteilläkin helppo, jos niin vain voi sanoa. Rataesteillä Rina tosin saattaa kuumuta jonkin verran, jonka takia vaatii vahvat pidätteet. Maastossa tamma on vähän hömelö, sillä se olevinaan pelkää jos jonkinmoista asiaa, mutta tositilanteen tullen se vain hönöttää aloillaan kummastuneena. Voi täten siis säpsyillä jonkin verran, mutta ei varmasti lähde ryöstäytymään ratsastajansa käsistä peloissaankaan. Mitä tulee valjakkoajoihin, on Rina himpun verran laiskempi, joten se vaatii napakkaa eteenajoa pelittääkseen oikein. Ketteryytensä vuoksi tamma on parhaimmillaan tarkkuustehtävissä, mutta sen kanssa täytyy aina mennä yksilönä, sillä parivaljakossa se lähtee herkästi kisaamaan.

Kilpailuissa Rina on hyvin rauhallinen ja malttavainen persoona, vaikka se useimmiten korvat höröllään innokkaasti kavereille huuteleekin. Matkat kilpapaikoille sujuvat tamman kanssa hyvin, se menee traileriin mutkitta ja malttaa matkustaa pidemmänkin matkan, tosin vain jos on suuri heinäkasa edessä. Kilpapaikalle saavuttaessa Rina on kuin kotonaan, se tepastelee tyytyväisenä hoitajansa vierellä ihmetellen samalla maailman menoa. Alkulämmittelyssä Rina on tietenkin syytä saada hyvin kuulolle ja ratsastettua hyvään ryhtiin, jottei se näytä radalla todelliselta maanmatoselta. Suoritustilanteet eivät tammaa millään muotoa stressaa, joten jos ratsastaja laittaa parastaan, on varmasti Rinankin suoritus hyvä. Yleisesti ottaen Rina on suorastaan ihanteellinen kilparatsu, juurikin siksi, että se ei hermostu hälinästä, se on malttavainen ja yhteistyökykyinen ratsu, joka varmasti antaa parastaan omistajansa kanssa kilpaillessaan. Onnistuneista suorituksista kertoo tamman lukuisat sijoitukset ja voitot kilpakalenterissakin, jotka on kovan työn tulosta.Sukulaiset

i Bradan O'Hay
ic-o, rnkrj, 156cm
ERJ-I, VVJ-I, KTK-II
ii Carbry O'Hay evm
ic-o, rnkrj, 154cm
iii Caólan O'Hay evm
ic-o, rnkrj, 155cm
iie Aoibhe W Lile Vólen evm
ic-t, rnkrj, 153cm
ie Saraid O'Hay evm
ic-t, rtkrj, 154cm
iei Seamás K evm
ic-o, rtkrj, 155cm
iee Treasa O'Hay evm
ic-t, rnkrj, 151cm
e Daireann v. Wgute
ic-t, rnkrj, 158cm
ERJ-I, VVJ-I, KTK-II
ei Alaois W evm
ic-o, rnkrj, 156cm
eii Adorro W evm
ic-o, rnkrj, 157cm
eie Mallaidh Race evm
ic-t, rnkrj, 152cm
ee Dervila v. Wgute evm
ic-t, rnkrj, 157cm
eei Monstar Vót evm
ic-o, rnkrj, 154cm
eee Diala v. Wgute evm
ic-t, rnkrj, 152cm


ii. Carbry O'Hay on Millon O'Hayn kasvattama irlannincob ori, joka nytemmin viettelee jo ansaittuja eläkepäiviään. Ori on toiminut koko ikänsä yleishevosena, joka on palvellut niin ratsastuskilpailuissa kuin jos jonkinmoisessa työhevoskilpailuissa omistajiaan. Koulutustasoltaan Carbry on helppo b tasoinen ja rataesteitä se on hyppinyt 50cm korkeudelta, joista molemmista lajeista se on kerännyt kivasti sijoituksia. Lisäksi se on menestynyt todella hyvin työhevoskilpailuissa. Ori ei rakenteellisesti ole ehkä ihanteellisin irlannincob, sillä se on yllättävänkin siro, eikä lainkaan työhevosmainen. Väritykseltään Carbry on ruunikonkirjava ja säkäkorkeutta se omaa 156cm. Kilpa- ja työhevoskäytön ohella Carbry on ollut aktiivisessa jalostuskäytössä, jonka myötä se on saanut liki parikymmentä jälkeläistä. Jälkeläisilleen ori on periyttänyt hyvää kilpakykyään sekä ruunikonkirjavaa väritystään. Luonteeltaan Carbry on oman arvonsa tunteva ori, joka ei anna mitään ilmaiseksi.

ie. Saraid O'Hay on kerrassaan ihastuttava irlannincobtamma, kasvattajanaan Millon O'Hay. Tammaa kaavailtiin nuorempana vain ja ainoastaan jalostuskäyttöön, jonka vuoksi sitä ei ratsukoulutettu varhain. Vasta seitsemän vuoden iässä sillä huomattiin olevan sen verran hyvä liike, että siitä muovattiin kouluratsu. Kahdeksan vuoden iästä lähtien Saraidia nähtiin monissa kouluratsastuskilpailuissa seuraavan viiden vuoden ajan. Viiden vuoden aikana helppo a tasoinen tamma oli ennättänyt voittaa jos jonkinmoista kissan ristiäistä. Koulukilpailujen ohella Saraid oli etevä valjakkohevonen, joka menestyi siinäkin lajissa kohtuullisen hyvin. Hyvärakenteinen Saraid on väritykseltään rautiaankirjava ja säkäkorkeutta siltä löytyy noin 154cm. Jälkeläisiä Saraid ennätti saattaa maailmaan kuusi kappaletta, jonka jälkeen se jäi 18 vuoden iässä eläkkeelle jalostuskäytöstä. Jälkeläisilleen tamma on periyttänyt herttaista ja yhteistyökykyistä luonnettaan.

ei. Alaois W on jo edesmennyt irlannincobori, jonka kasvatti Keith Wilmor. Alaois oli koko lyhyen ikänsä menestynyt valjakko-ori, joka kilpaili valjakkoajojen parissa vaikeissa luokissa asti. Ori on voittanut mm. 4 vuotiaana valjakkohevosten mestaruuden Irlannissa ja sen lisäksi lukuisia muita arvostettuja kisoja. Ratsastuskilpailuissa Alaoista ei muutamaa koulukilpailua lukuunottamatta nähty, ilmeisesti se ei ollut mikään maailman yhteistyökykyisin ratsuhevonen. Ori oli luonteeltaan siis himpun verran haastava, se vaati käsittelijöiltään paljon, eikä missään tilanteessa päästänyt omistajiaan helpolla. Hapannaama ori oli kuitenkin äärettömän komea ja hyvärakenteinen hevonen, joka hieman kompensoi sitä paremmaksi hevoseksi. Väritykseltään se oli ruunikonkirjava ja säkäkorkeutta se omasi noin 156 senttimetrin verran. Hyvin menestynyt valjakko-ori oli kysytty jalostushevonen, mutta sen omistaja ei sitä liiemmin uskaltanut luonteensa vuoksi käyttää. Muutaman tamman Alaois kuitenkin astui, eikä se onneksi periyttänyt niille huonoja ominaisuuksiaan, päinvastoin. Ori poistui keskuudestamme yllättäen 11 vuoden iässä ilmeisesti sairauskohtaukseen.

ee. Dervila v. Wgute on Rinan emän tavoin Liliann MacNoirin kasvattama irlannincobtamma, joka on edelleen tänä päivänä aktiivisessa käytössä. Luonteeltaan Dervila on oikein ystävällinen ja yhteistyökykyinen hevonen, joka on kaikkien kaksi ja nelijalkaisten ihana, lempeä ystävä. Mukavan ja yhteistyökykyisen luonteensa vuoksi tamma on tehnyt paljon töitä ratsastuskoulussa alkeisratsastajien opetushevosenakin. Ratsastuskouluhevosen uran lisäksi Dervila on liki kymmenen vuoden ajan kilpaillut enemmän ja vähemmän koulu- ja esteratsastuksen parissa. Helppo A koululuokkia sekä 60cm rataesteitä ylittävä tamma on kerännyt mukavat määrät sijoituksia kasaan molemmista lajeista. Hyvärakenteinen, ruunikonkirjava, 157 senttinen Dervila on nuorempana kantakirjattu toiselle palkinnolle. Kaiken ratsastuskäytön ohella Dervila on varsonut kasvattajansa hoiviin maailmalle myös kolme upeaa jälkeläistä, joista kaikki on tammoja. Jälkeläisilleen Dervila on periyttänyt eritoten nöyrää luonnettaan, mutta myös hyvää liikettään koulu- ja esteradoille. Nytemmin lähes parikymppinen tamma työskentelee edelleen ratsastuskoulussa ja sitä nähdään jopa pikkukisoissakin.
Jälkeläiset

          s. 06.05.2016, o. Wicklow Cirein (i. Zelda's Acragadabra) omistaja: Ros CireinKisakalenteri

1. 25.01.16, KRJ (Vindemia), Helppo B, 06/40
2. 26.01.16, KRJ (Vindemia), Helppo B, 05/40
3. 27.01.16, KRJ (Heili), Helppo B, 08/70
4. 28.01.16, KRJ (Vindemia), Helppo B, 02/40
5. 30.01.16, KRJ (Vindemia), Helppo B, 06/40
6. 30.01.16, KRJ (Heili), Helppo B, 01/70
7. 31.01.16, KRJ CUP (Hukkapuro), Helppo C, 03/248
8. 03.02.16, KRJ (Villahaka), Helppo B, 03/40
9. 03.02.16, KRJ (Villahaka), Helppo B, 03/40
10. 04.02.16, KRJ (Vindemia), Helppo B, 06/40
11. 04.01.16, KRJ (Heili), Helppo B, 06/70
12. 05.02.16, KRJ (Vindemia), Helppo B, 03/40
13. 05.02.16, KRJ (Vindemia), Helppo B, 01/40
14. 06.02.16, KRJ (Vindemia), Helppo B, 06/40
15. 07.02.16, KRJ (Vindemia), Helppo B, 03/40
16. 09.02.16, KRJ (Vindemia), Helppo B, 03/40
17. 10.02.16, KRJ (Härdelli), Helppo C, 05/30
18. 11.02.16, KRJ (Vindemia), Helppo B, 06/40
19. 12.02.16, KRJ (Mörkövaara), Helppo B, 04/30
20. 13.02.16, KRJ (Vindemia), Helppo B, 04/40
21. 13.02.16, KRJ (Mörkövaara), Helppo B, 05/30
22. 15.02.16, KRJ (Huvitus), Helppo B, 04/40
23. 15.02.16, KRJ (Härdelli), Helppo C, 02/30
24. 15.02.16, KRJ (Mörkövaara), Helppo B, 03/30
25. 15.02.16, KRJ (Marrasvaara), Helppo B, 04/30
26. 15.02.16, KRJ (Fiktio), Helppo C, 05/40
27. 17.02.16, KRJ (Fiktio), Helppo B, 06/40
28. 19.02.16, KRJ (Hervanta), Helppo C, 04/30
29. 19.02.16, KRJ (Härdelli), Helppo B, 05/30
30. 19.02.16, KRJ (Huvitus), Helppo B, 04/40
31. 20.02.16, KRJ (Hervanta), Helppo B, 02/30
32. 21.02.16, KRJ (Hervanta), Helppo C, 02/30
33. 21.02.16, KRJ (Härdelli), Helppo B, 05/30
34. 21.02.16, KRJ (Spiros Stable), Helppo B, 01/40
35. 22.02.16, KRJ (Mörkövaara), Helppo B, 05/30
36. 23.02.16, KRJ (Mörkövaara), Helppo B, 05/30
37. 24.02.16, KRJ (Hervanta), Helppo C, 01/30
38. 27.02.16, KRJ (Vindemia), Helppo B, 03/40
39. 04.03.16, KRJ (Härdelli), Helppo B, 01/30
40. 30.11.16, KRJ CUP (Fiktio), Helppo C, 10/103
41. 31.01.17, KRJ CUP (Runoratsut), Helppo D, 06/117
42. 31.03.17, KRJ CUP (Hukkapuro), Helppo C, 16/217

1. 30.01.16, VVJ CUP (Breandan), Vaativa yhdist, 04/64
2. 02.02.16, VVJ (Mörkövaara), Vaativa yhdistetty, 04/40
3. 04.02.16, VVJ (Mörkövaara), Vaativa yhdistetty, 04/40
4. 08.02.16, VVJ (Mörkövaara), Vaativa yhdistetty, 05/40
5. 14.02.16, VVJ (Mörkövaara), Vaativa yhdistetty, 03/40
6. 20.02.16, VVJ (Wyat Shet), Vaativa yhdistetty, 02/40
7. 23.02.16, VVJ (Mörkövaara), Vaativa yhdistetty, 01/40
8. 24.02.16, VVJ (Härdelli), Vaativa yhdistetty, 01/30
9. 26.02.16, VVJ (Mörkövaara), Vaativa yhdistetty, 01/40
10. 26.02.16, VVJ (Härdelli), Vaativa yhdistetty, 04/30
11. 29.03.16, VVJ (Wyat Shet), Vaativa yhdistetty, 04/40
12. 02.04.16, VVJ (Mörkövaara), Vaativa yhdistetty, 05/30
13. 06.04.16, VVJ (Mörkövaara), Vaativa yhdistetty, 03/30
14. 09.05.16, VVJ (Metsovaara), Vaativa yhdistetty, 04/34
15. 14.05.16, VVJ (Metsovaara), Vaativa yhdistetty, 03/25
16. 19.05.16, VVJ (Metsovaara), Vaativa yhdistetty, 02/25
17. 23.05.16, VVJ (Yentel Ponies), Vaativa koulukoe, 03/30
18. 24.05.16, VVJ (Yentel Ponies), Vaativa koulukoe, 02/30
19. 29.05.16, VVJ (Metsovaara), Vaativa yhd, 01/24
20. 10.06.16, VVJ (Metsovaara), Vaativa koulukoe, 03/34
21. 12.06.16, VVJ (Wyat Shetlands), Vaativa yhdistetty, 06/40
22. 14.06.16, VVJ (Wyat Shetlands), Vaativa yhdistetty, 03/40
23. 16.06.16, VVJ (Breandan), Vaativa yhdistetty, 04/34
24. 17.06.16, VVJ (Wyat Shetlands), Vaativa yhdistetty, 01/40
25. 18.06.16, VVJ (Breandan), Vaativa yhdistetty, 02/20
26. 18.06.16, VVJ (Metsovaara), Vaativa koulukoe, 06/37
27. 18.06.16, VVJ (Breandan), Vaativa yhdistetty, 01/34
28. 20.06.16, VVJ (Breandan), Vaativa yhdistetty, 02/20
29. 23.06.16, VVJ (Breandan), Vaativa yhdistetty, 02/34
30. 23.06.16, VVJ (Breandan), Vaativa yhdistetty, 04/20
31. 26.06.16, VVJ (Bridgeroad), Vaativa yhdistetty, 05/40
32. 27.06.16, VVJ (Breandan), Vaativa yhdistetty, 01/20
33. 02.07.16, VVJ (Huvitus), Vaativa koulukoe, 01/40
34. 04.07.16, VVJ (Wyat Shetlands), Vaativa yhdistetty, 01/40
35. 05.07.16, VVJ (Wyat Shetlands), Vaativa yhdistetty, 03/40
36. 08.07.16, VVJ (Metsovaara), Vaativa koulukoe, 05/25
37. 09.07.16, VVJ (Wyat Shetlands), Vaativa yhdistetty, 06/40
38. 10.07.16, VVJ (Metsovaara), Vaativa yhdistetty, 01/40
39. 13.07.16, VVJ (Huvitus), Vaativa yhdistetty, 01/30
40. 16.07.16, VVJ (Huvitus), Vaativa yhdistetty, 04/30
41. 17.07.16, VVJ (Huvitus), Vaativa yhdistetty, 02/30
42. 31.12.16, VVJ CUP (Wyat Shet), Vaativa yhdist, 01/45
43. 31.01.17, VVJ CUP (Tuiskula), Vaativa yhdist, 04/50
44. 30.11.17, VVJ CUP (Tuiskula), Vaativa yhdist, 01/34
45. 30.11.19, VVJ CUP Wyat Shetlands, Vaativa yhdist, 01/44
46. 31.12.19, VVJ CUP Wyat Shetlands, Vaativa yhdist, 03/30
1. 19.01.16, ERJ (Kk Stewart), 50cm, 05/82
2. 21.01.16, ERJ (Kk Stewart), 60cm, 04/74
3. 25.01.16, ERJ (Kk Stewart), 50cm, 02/82
4. 26.01.16, ERJ (Kk Stewart), 60cm, 08/74
5. 28.01.16, ERJ (Kk Stewart), 60cm, 06/74
6. 31.01.16, ERJ CUP (Kk Ginger), 60cm, 02/90
7. 18.02.16, ERJ (Huvitus), 50cm, 03/40
8. 18.02.16, ERJ (Huvitus), 50cm, 03/29
9. 18.02.16, ERJ (Huvitus), 60cm, 03/31
10. 19.02.16, ERJ (Huvitus), 50cm, 02/29
11. 19.02.16, ERJ (Huvitus), 60cm, 02/31
12. 20.02.16, ERJ (Huvitus), 60cm, 02/40
13. 23.02.16, ERJ (Huvitus), 50cm, 01/29
14. 29.02.16, ERJ (Huvitus), 50cm, 05/40
15. 02.03.16, ERJ (Huvitus), 50cm, 01/40
16. 04.03.16, ERJ (Huvitus), 60cm, 01/40
17. 27.03.16, ERJ (Mörkövaara), 60cm, 04/50
18. 29.03.16, ERJ (Mörkövaara), 60cm, 06/50
19. 29.03.16, ERJ (Mörkövaara), 60cm, 02/50
20. 05.04.16, ERJ (Runoratsut), 60cm, 01/30
21. 09.04.16, ERJ (Runoratsut), 60cm, 01/30
22. 12.04.16, ERJ (Runoratsut), 60cm, 02/30
23. 25.04.16, ERJ (Mörkövaara), 60cm, 03/10
24. 28.04.16, ERJ (Mörkövaara), 60cm, 02/10
25. 08.05.16, ERJ (Mörkövaara), 60cm, 03/30
26. 09.05.16, ERJ (Mooncruiser), 60cm, 04/26
27. 11.05.16, ERJ (Metsovaara), 60cm, 01/26
28. 13.05.16, ERJ (Metsovaara), 60cm, 02/23
29. 18.05.16, ERJ (Metsovaara), 60cm, 05/26
30. 19.05.16, ERJ (Metsovaara), 60cm, 03/26
31. 22.05.16, ERJ (Metsovaara), 60cm, 02/40
32. 23.05.16, ERJ (Metsovaara), 60cm, 04/40
33. 24.05.16, ERJ (Metsovaara), 60cm, 03/40
34. 24.05.16, ERJ (Metsovaara), 60cm, 03/40
35. 01.06.16, ERJ (Metsovaara), 60cm, 01/26
36. 03.06.16, ERJ (Metsovaara), 60cm, 03/26
37. 07.06.16, ERJ (Metsovaara), 60cm, 02/26
38. 08.06.16, ERJ (Metsovaara), 60cm, 04/26
39. 12.06.16, ERJ (Härdelli), 60cm, 02/30
40. 13.06.16, ERJ (Härdelli), 60cm, 03/30
41. 17.06.16, ERJ (Härdelli), 60cm, 01/30
42. 30.06.16, ERJ CUP (Kuuralehto), 50cm, 05/110
43. 31.12.17, ERJ CUP (Kuuralehto), 40cm, 05/45
44. 31.07.18, ERJ CUP (Mörkövaara), 60cm, 05/99
45. 30.06.19, ERJ CUP (Kuuralehto), 40cm, 05/52
46. 31.01.20, ERJ CUP Mörkövaara, Puomilkk, 02/10

1. 02.03.16, KERJ (Mörkövaara), Aloittelijaluokka, 01/13
2. 05.03.16, KERJ (Mörkövaara), Aloittelijaluokka, 03/13
3. 23.03.16, KERJ (Mörkövaara), Aloittelijaluokka, 04/17
4. 25.03.16, KERJ (Mörkövaara), Aloittelijaluokka, 02/17
5. 16.05.16, KERJ (Metsovaara), Aloittelijaluokka, 02/06
6. 17.05.16, KERJ (Metsovaara), Aloittelijaluokka, 02/06
7. 18.05.16, KERJ (Metsovaara), Aloittelijaluokka, 01/06
8. 19.05.16, KERJ (Metsovaara), Aloittelijaluokka, 01/06
9. 03.06.16, KERJ (Metsovaara), Aloittelijaluokka, 02/14
10. 05.06.16, KERJ (Metsovaara), Aloittelijaluokka, 01/14
11. 06.06.16, KERJ (Metsovaara), Aloittelijaluokka, 03/14
12. 11.06.16, KERJ (Metsovaara), Aloittelijaluokka, 02/04
13. 12.06.16, KERJ (Metsovaara), Aloittelijaluokka, 02/04
14. 12.06.16, KERJ (Metsovaara), Aloittelijaluokka, 03/14
15. 13.06.16, KERJ (Metsovaara), Aloittelijaluokka, 02/04
16. 14.06.16, KERJ (Metsovaara), Aloittelijaluokka, 01/14
17. 15.06.16, KERJ (Metsovaara), Aloittelijaluokka, 01/14
18. 15.06.16, KERJ (Metsovaara), Aloittelijaluokka, 02/04
19. 16.06.16, KERJ (Metsovaara), Aloittelijaluokka, 02/04
20. 19.06.16, KERJ (Metsovaara), Aloittelijaluokka, 01/04
21. 01.07.16, KERJ (Metsovaara), Aloittelijaluokka, 01/04
22. 01.07.16, KERJ (Metsovaara), Aloittelijaluokka, 01/14
23. 02.07.16, KERJ (Metsovaara), Aloittelijaluokka, 03/14
24. 04.07.16, KERJ (Metsovaara), Aloittelijaluokka, 01/04
25. 05.07.16, KERJ (Metsovaara), Aloittelijaluokka, 02/14
26. 05.07.16, KERJ (Metsovaara), Aloittelijaluokka, 02/04
27. 06.07.16, KERJ (Metsovaara), Aloittelijaluokka, 02/04
28. 08.07.16, KERJ (Metsovaara), Aloittelijaluokka, 01/04
29. 09.07.16, KERJ (Metsovaara), Aloittelijaluokka, 02/14
30. 09.07.16, KERJ (Metsovaara), Aloittelijaluokka, 01/04
31. 10.07.16, KERJ (Metsovaara), Aloittelijaluokka, 02/04
32. 15.07.16, KERJ (Mörkövaara), Aloittelijaluokka, 02/11
33. 18.07.16, KERJ (Mörkövaara), Aloittelijaluokka, 02/11
34. 22.07.16, KERJ (Mörkövaara), Aloittelijaluokka, 02/11
35. 27.07.16, KERJ (Mörkövaara), Aloittelijaluokka, 02/11
36. 30.07.16, KERJ (Mörkövaara), Aloittelijaluokka, 02/11
37. 01.08.16, KERJ (Mörkövaara), Aloittelijaluokka, 01/03
38. 04.08.16, KERJ (Mörkövaara), Aloittelijaluokka, 01/03
39. 07.08.16, KERJ (Mörkövaara), Aloittelijaluokka, 01/03
40. 08.08.16, KERJ (Mörkövaara), Aloittelijaluokka, 01/03
41. 28.02.19, KERJ CUP (Auburn Estate), Aloittelijalkk, 03/45Valmennukset ja päiväkirja


03.01.2016
Tätä suurta ilon päivää! Tänään päivänvalon näki ensimmäinen Ros Cireinin irlannincobkasvatti, joka on sitä myöten myös ensimmäinen minun kasvattama irlannincob. Dairi varsoi tänään keskipäivän aikaan suloisen tammavarsan, joka on vanhempiensa tavoin ruunikonkirjava väritykseltään. Hetken aikaa nimeä pohdittuani tulin siihen tulokseen, että tämä varsa saa nimekseen Darina Cirein "Rina". Rina vaikuttaa ensisilmäykseltä hyvin reippaalta ja tarmokkaalta nuorukaiselta, josta varmasti kehkeytyy hieno hevonen ajan mittaan. Ylipäänsä varsominen sujui hyvin ja tälläkin hetkellä Dairi hoivaa pienokaistaan huolella, eikä päästä tätä pois silmistä. Toistaiseksi emä ja varsa saavat olla sisällä tallissa, sillä ulkonakin on niin kova pakkanen, että Rinalle se voisi olla terveysriski. Toivottavasti seuraavat viikot ja kuukaudet kuluvat kuin siivillä, jotta päästään Rinan kanssa kunnolla puuhastelemaan ja tositoimiin.


Tämä on virtuaalitalli    Tämä on virtuaalihevonen    Tausta © Zbyszek Zolkiewski (CC BY-NC-SA 2.0)    Ulkoasu © VRL-07415    Otsikkokuvat © LR, VRL-01811, ransu.kuvat.fi