Tervetuloa!

Ros Cirein on alkuvuodesta 2016 perustettu virtuaalitalli, jonka juuret johtaa alunperin Pohjois-Irlantiin ja sen tupsujalkoihin, irlannincobeihin. Kuukausien kuluessa kuitenkin kova palo haluta takaisin Suomeen vahvistui, jonka myötä pakkasimme koko tallin ja muutimme kesän koittaessa Suomeen. Suomeen saavuttua alkoi kova pohdinta, jatkaako irlannincobien parissa, vai vaihtaako painotus täysin puoliverisiin ja poneihin. Koskaan en lopullisesti päättänyt, mikä on se rotu, jota haluan kasvattaa, jonka vuoksi Ros Cirein pitää tänä päivänä sisällään niin irlannincobeja, puoliverisiä kuin myös montaa eri ponirotua.

Ros Cireinin suurin toimintamuoto on omien hevosten kilpailutus, sillä kaikki tallin hevoset ja ponit ovat aktiivisessa kilpakäytössä. Tupsujalkoja myöten jokainen yksilö kilpailee aktiivisesti niin koulu- ja esteratsastuksen, kuin myös kentän ja valjakkoajojen parissa. Kisakiireiden ohella tallin tammoja pyritään sopivissa määrin astuttelemaan, mikäli niille sopiva kumppani on tiedossa. Ros Cireinissä on siis myös pienimuotoista kasvatustoimintaa kaikkien mahdollisten rotujen tiimoilla. Tallin kasvatit tunnistat Cirein-takaliitteestä, tosin alkuun syntyneillä puoliveri- ja ponivarsoilla ei kasvatusliitettä ole käytetty. Haaveissa olisi lisäksi joskus järjestää Ros Cireinissäkin monipuolisesti ratsastuskilpailuja, mutta ne on tulevaisuuden mietteitä.

Ros Cirein sijaitsee tätä nykyä Pohjanmaalla, Pohjanlahden rannikolla Vaasan lähettyvillä. Talli on uusi, 2010-luvulla rakennettu, liki 30 karsinapaikkainen rakennus, jossa kaikki järjestelmät on viimeisen päälle laitettu. Tallin pihapiirissä on kymmenkunta hiekkapohjaista tarhaa, kolme eri kokoista laidunta, ratsastuskenttä sekä hulppeat maastot, jotka vievät aina meren rannalle saakka. Puitteet tallin pitoon ovat siis erinomaiset, joilla taataan niin hevosten kuin myös henkilökunnan viihtyvyys.

Tervetuloa tutustumaan tallin hevosiin ja toimintaan!

Yhteystiedot

tvisha (VRL-01671)
tttvisha@gmail.com

Tämä on virtuaalitalli    Tämä on virtuaalihevonen    Tausta © Zbyszek Zolkiewski (CC BY-NC-SA 2.0)    Ulkoasu © VRL-07415    Otsikkokuvat © LR, VRL-01811