Fiktion Lennartti - virtuaalihevonen

NimiFiktion Lennartti LempinimiLennartti
Rek.nroVH11-018-1478 Synt.päivä ja ikä10.10.2010, ikä
Rotu ja sukupuoliSuomenpienhevonen, ori Säkäkorkeus ja väri145 cm, vkk
KoulutustasoVaativa B, 90cm PainotusYleispainotus
KasvattajaMilja, Fiktio OmistajaHawering (VRL-01671)


© Kuvaaja ei halua nimeään mainittavan

Saavutukset

15 (4+6+5) + 40 + 20 + 10 + 8 = 93p, KRJ-II
8,3, + 10 + 9,2 + 7,2 + 6,5 + 10 (63.39%) + 19 = 70,2p, SV-I

Luonne

Pienestä koostaan ja sirosta rakenteestaan huolimatta on Lennartti tulinen, ilmaiseksi antamaton ori. Etenkin alkuun kun tähän poikaan tutustuu, jää varmasti jokaiselle huono maku suuhun sen temppuilemisen ja pomottamishaluisen luonteen vuoksi. Kuitenkin kun siihen tutustuu ja sen omapäisen luonteen jättää täysin huomioimatta, pilkistyy siitä melko ihana veijari. Nuori Lennartti pitää kuitenkin huolen siitä, että muistaa jatkuvasti koetella hoitajiensa ja ratsastajiensa hermoja, eikä se siten sovellu täysin jokaisen käsiteltäväksi. Esimerkiksi kun sitä lähtee tarhasta noutamaan talliin, lähtee se melko varmasti juoksemaan hoitajaansa karkuun ja ratsastettaessa tahtoo jäädä jumimaan keskelle kenttää vaikka kuinka räpsisi raipalla takapuoleen. Orin kanssa on vain yritettävä muistaa sen luonto ja pyrkiä pelaamaan tilanteet huumorilla.

Hoidettaessa Lennartista saa melko ristiriitaisen kuvan: sitä et voi laittaa kiinni riimusta, sillä silloin se vasta alkaakin heiluttelemaan päätänsä, liikkumaan hermostuneesti sivulta toiselle eikä se etenkään varo kavioidensa käyttöä. Ja toisaalta kun sitä et laita kiinni, pyörii se ympäri karsinaa varomatta hoitajaansa ja erinäisissä toimenpiteissä yrittää näykkiä. Orin kanssa saa vain olla todella tiukkana, sille täytyy aina ärähtää mikäli hampaat yhtään lähenevät hoitajaa ja käskeä vain topakasti olemaan paikoillaan. Käytännössä Lennartti helppo harjata, kuitenkin pään harjaaminen on ainainen ongelma kun turpa tahtoo lähteä pyörimään ympyrää. Kavioita ei nosta ihan helpolla, hoitaja saa kunnolla horjuttaa pojan tasapainoa jotta se kavio nousisi maanpinnalta ja jopa pysyisi kädessä puhdistuksen ajan. Varusteiden ylle meneminen riippuu vähän päivästä, mikäli Lennartti on ihan hyvällä tuulella on se tietenkin helppoa, mutta äksynä sille et tee suorastaan mitään. Suitsiessa ottaa yleensä ihan ok kuolaimet suuhunsa, niiden kanssa ei tule ongelmia mikäli ori ei vain nosta turpaansa kattoon, mikä ei tosin pitkiä hoitajia hetkauta. Satulointi on se vaikea osuus, varsinkin silloin jos Lennarttia ei ole laitettu kiinni. Ori tietenkin yrittää näykkiä minkä kerkeää ja samalla kun hoitajan toinen käsi pyrkii työntämään orin turpaa pois, niin toinen käsi yrittää saada satulavyön pullistelevan hevosen vatsan ympäri. Ei ihanteellinen hoidettava, mutta haastetta tästä löytyy mikäli sitä kaipaa.

Kun orin selkään nousee saa ensimmäisenä pelätä sitä, että lähteekö se alta kävelemään ennen kuin ratsastaja on kerennyt istua satulaan vai eikö se lähde kävelemään eteen milloinkaan. Ratsastus on myös Lennartin kanssa sellainen asia, jota välillä mennään aivan hymyissä suin hienon kouluratsukon tavoin ja välillä taas ratsastaja saa turhautua itkuun orin pelleillessä omiaan. Raippa on tietenkin sellainen väline, että kun (etenkin laukassa) räpsäyttää poikaa takapuoleen niin luvassa on varmasti pukittelua mihin kannattaakin varautua jo hyvissä ajoin. Yleisemmin Lennartti on vähän laiskapuoleinen liikkuja, pelkoa ei ole ettäkö se itsestään lähtisi ravaamaan saati laukkaamaan eteen. Ori kulkee parhaiten pohje- ja istuntatyöskentelyllä suuntaan ja toiseen mikäli se vain malttaa kuunnella ratsastajaansa, mikä onkin melko harvinainen asia. Vaatii selkäänsä ehdottomasti ihmisen joka ei anna sille yhtään omaa ohjaa ja joka ei luovuta sen epämääräisistä tempuista huolimatta. Lennartti on ehkäpä parhaimmillaan kouluratsastuksen parissa, jossa se taittaakin upeasti luokat vaativa b tasolle asti. Tosin vaativan luokan liikkeet eivät luonnistu aivan itsestään, eli niiden kanssa saa tehdä kunnolla työtä jos aikoo jotain muutakin tehdä kuin juosta kaula pitkänä ympäri kenttää. Keskittyessään ja paneutuessaan tehtäviin ilmenee siitä kuitenkin hieno kouluratsu, jolla on myös mahdollisuutta pärjätä kilpailuissa. Esteillä omaa ihan hyvän tekniikan ja onkin yllättävän innokas hyppääjä, ratana mennään 90 senttiä. Kuitenkin jalkojen säästämiseksi esteiden hyppely on jätetty huomattavasti vähemmälle vaikka taitoa siihenkin lajiin löytyykin. Lennartti toimii myös ihan hyvin yksin maastossa, sillä sitä ei hetkauta raskaampikaan liikenne vaikkakin välillä kyttää ympärilleen ja käyttäytyy hermostuneesti vaikkei syytä olisikaan.

Kilpailuissa poika on alkuun todella varuillaan, se ei välttämättä tahdo edes kuunnella ratsastajaansa sen ihmetellessä ympärillä pyörivää hälinää. Kotipihassa Lennartti täytyy ensin saada traileriin, mikä ei ole täysin helppo juttu sen jumiessa ja arastellessa koppia. Kuitenkin kun se sinne menee, malttaa se seisoa aloillaankin seuran kanssa pidemmänkin matkan. Kilpapaikalle saavuttaessa se tosiaankin on aluksi hyvin hämmentynyt eikä jotenkaan tiedä mitä sen tulisi tehdä, mutta rauhoittuu kuitenkin pikku hiljaa. Lennartti vaatii melko pitkän alkuverkan ennen suoritusta, sillä etenkin öiden jäljiltä poika tuppautuu olemaan ratsastettaessa hyvin jäykkä ja kankea jolloin ei tehdä edes yhtä täydellistä volttia. Ratsastajan tulee olla kilpailutilanteessa todella varmanoloisena, sillä jos kisaaja hermoaa yhtään niin se on varma, että seuraavaksi Lennartti pinkoaa näkymättömiin ja ratsastajalla on ilmat pellolla hänen makaessaan maassa. Orilla kilpaillaan kouluratsastuksessa helpoista luokista vaativiin ja rataesteitä mennään lähes kaiken korkuisia. Eri kilpailuissa on pidettävä vain huolta oikeanlaisesta lämmittelystä ja hyvän suorituksen takaamiseksi ratsastajan on tiedettävä tekonsa.

Sukulaiset

i Ch Moon Lurjuspoika
sh-o, vkk, 153cm
YLA2, SLA-I
ii Karmiinin Kukkuluuruu
sh-o, vrt, 154cm
iii VIR MVA Ch Sannin Hurumuru
sh-o, rt, 153cm
YLA2, KTK-II, KRJ-II, SLA-II
iie Lakean Eerika
sh-t, vrt, 160cm
YLA3, SLA-I, ERL-III
ie Violan Amariina
sh-t, vrt, 156cm
iei VIR MVA Ch Tammihaan Viljami
sh-o, rn, 155cm
YLA2, KRJ-II, SLA-II
iee Emilia 36
sh-t, vprt, 156cm
YLA2, KTK-III, KRJ-I
e Ch Pipariina KAT
sph-t, rt, 148cm
ei Pikantin Pikkelssi
sh-o, trt, 155cm
YLA2, KRJ-II
eii Kurittoman Leijonaraita
sh-o, rt, 155cm
YLA2, KRJ-IV
eie VIR MVA Ch Ellenin Titta
sph-t, rt, 147cm
YLA2, KRJ-I, VVJ-I
ee Suomi Erotar
sph-t, rnkm, 146cm
YLA2, KRJ-III, SLA-II
eei VIR MVA Ch Rottinki v. Sto
sh-o, trn, 157cm
KTK-II
eee Suomi Esikko
sph-t, prt, 147cm
KTK-III

i. Moon Lurjuspoika on ihastuttava suomenhevosori, kasvattajanaan misery., Moondance. Nytemmin "Lurppa" asuu Julin hoivissa Riiviöissä, josta se on saanut aktiivisen kodin. Yleispainotteinen Lurppa menee koulua vaativa b luokkaa ja hyppää rataesteitä 90 senttiä. Molemmista lajeista ori on kahminut itselleen mukavan määrän sijoituksia, kylläkin paljolti vain VSHKn alaisia kisoja kilpaillut. Luonteeltaan Lurppa on sellainen lupsakka ja ihan mukava poika, mutta on sillä myös niitä orimaisia piirteitä saatavilla tarvittaessa. Ulkonäöllisesti Lurppa tietenkin hurjaa kaikki, väritykseltään se on upea voikko ja korkeutta se omaa 153cm. Jälkeläisiä Lurpalle on kertynyt viisi kappaletta, kolme niistä on menestynyt niin koulu- kuin myös estaratsastuksen parissa. Lurppa on palkittu Champion-arvonimellä, suomenhevosten laatuarvostelussa ensimmäisellä ja yleislaatuarvostelussa toisella palkinnolla.

ii. Karmiinin Kukkuluuruu on Etulinjan Suomenhevosissa asustava upea suomenhevosori. Ukoksi kutsuttu ori on korkeudeltaan 154 cm korkea ja väriltään rautias. Ukko on yleispainotteinen ja todella monitaitoinen suomenhevonen, ori on nimittäin pärjännyt kilpailuissa niin esteillä kuin koulussakin todella taidokkaasti, mutta näiden lisäksi orilta löytyy myös jokunen sijoitus valjakkoajossa. Luonteeltaan ori on rento ja hyväntuulinen, mutta toisaalta myös hieman orimainen. Vauhdikkuutta ei takuulla tule puuttumaan tämän herran kanssa!

ie. Violan Amariina, 156 cm korkea, rautias suomenhevostamma. Riina ei olekaan mikään turha tamma, sillä tämä neiti kilpailee kouluratsastuksessa vaativalla tasolla saakka ja esteitäkin pomppaa reippaasti 80 cm korkeuteen asti. Tamma on kuitenkin painottunut kouluratsastukseen. Luonteeltaan Riina on ihmisystävällinen, mutta reipas ja energinen pieni tamma. Riina ei ole kuitenkaan toistaiseksi kilpaillut vielä juurikaan, joten meriittejäkään ei tamma ole ehtinyt vielä haalimaan. Kapasiteettia hevosesta kuitenkin löytyy runsaasti, joten en ihmettelisi yhtään, mikäli tulemme tästä neidistä joskus vielä kuulemaan!

e. Pipariina KAT on jo edesmennyt suomenhevostamma, kasvattajanaan Kisshu, Katvusto. "Riina" asui Miljan hoivissa Fiktiossa pitkän aikaa, kunnes se 3. kesäkuuta 2011 menetyi 38 vuoden ikäisenä. Luonteeltaan tamma oli erittäin kiltti ja maltillinen, sen kanssa harvoin tuli ongelmia missään asiassa. Riina oli väritykseltään rautias ja säkäkorkeutta se omasi noin 148cm, eli oli siis vielä pienhevosen mitoissa. Hyvärakenteista tammaa käytettiin myös näyttelyissä ihan kohtuu hyvällä menestyksellä, josta kertoo Champion-arvonimi. Riina painottui kouluratsastukseen sekä valjakkoajoihin, koulussa sillä riitti kapasiteettia helppo a tasolle asti, ja valjakkoa mentiin sitten ihan vaativiakin luokkia. Tammalla kilpailtiin paljon painotuslajiensa parissa, molemmista lajeista löytyy hienosti yli 40 sijoitusta. Riina jätti jälkeensä neljä hienoa jälkeläistä, joista kaikki pääsivät seuraamaan emänsä jalanjälkiä kilpailuihin.

ei. Pikantin Pikkelssi, eli tutuille Peku, oli todella komea tummanruunikko suomenhevosori, joka omasi korkeutta vajaat 155cm. Ketään poika ei kylmäksi jättänyt ulkonäkönsä tai luonteensa puolesta, sen verran tulisuutta löytyi molemmilta tahoilta. Pekun kasvatti Peppi S, Pikantin tallista ja ori asui koko elämänsä Kisshun hoivissa Katvustossa, jossa se oli aktiivisessa kilpa- ja jalostuskäytössä. Painottui kouluratsastukseen, jonka parissa sillä kisattiin helppo a luokkia maksimissaan. Kyseisestä lajista se on kahminut itselleen lähes 50 sijoitusta, mutta löytyypä menestystä sijoitusten merkeissä valjakkoajoista, kenttäratsastuksesta kuin myös westernistä. Sai elämänsä aikana kolme tammajälkeläistä, joista Pipariina on varmastikin menestynein. Peku palkittiin yleislaatuarvostelussa ja suomenhevosten laatuarvostelussa toisella palkinnolla.

ee. Suomi Erotar oli luonteeltaan perinteinen suomenhevostamma, aina mahdottoman kiltti mutta myös hyvin huomionkipeä. Tamma omasi ihastuttavan ulkonäön, se oli erikoisen värinen ruunikonkimo ja säkäkorkeutta sillä oli vain 146cm. Erottaren rakenne ei kuitenkaan ollut mikään parhain, eli koskaan se ei esimerkiksi näyttelyissä menestynyt. Tamma painottui kouluratsastukseen ja sillä kisattiinkin aktiivisesti helppojen luokkien parissa, joissa se sijoittuikin useita kymmeniä kertoja. Myös esteet ylittyivät pieneltä tammalta vaivatta, sijoituksia löytyy muutamia jopa metrin rataesteiltä. "Erja" sai elämänsä aikana viisi hienoa jälkeläistä, joista suurinosa on pärjännyt emänsä tavoin kilpailuissa. Tamma kävi useissa laatuarvosteluissa, se palkittiin mm. yleis- ja suomenhevosten laatuarvosteluissa toisella palkinnolla, ja kouluratsastusjaoksen laatiksessa kolmannella.
Isänisän ja isänemän © Juli, kiitos!

Jälkeläiset

s. 16.10.2011, t. Mörkövaaran Minimi (e. Harharetken Hymy) omistaja: jevs
s. 15.11.2011, o. Mörkövaaran Erimieli (e. Viehättävän Esteri) omistaja: Ziki

Valmennukset ja päiväkirja

06.02.2012
Meidän Lennarttipoika sai viime vuoden lopulla kaksi upeaa pientä jälkeläistä, joista on alkanut kasvamaan jo ihan hevosen näköisiä. Lisäksi poika on pärjännyt kilpailuissa todella hyvin, kouluratsastuksesta jäätiinkin jo eläkkeelle kun sijoituksia kertyi 43 kappaletta. Edes yksi cup sijoitus kyseisestä lajista kun tulisi, niin sitten suuntaisimme kouluratsastusjaoksen laatuarvosteluun. Esteiden hyppelyä kuitenkin jatkamme reippaasti, eihän nyt ole kasassa kuin vasta 38 sijoitusta. Lennartin kanssa alkuvuodesta pyörähdimme muutamissa valmennuksissa ja kevään mittaan olisi uusia valkkojakin luvassa. Hyvää tälle pojalle nyt siis kuuluu ja toivottavasti vielä jatkossakin.

16.01.2012 Kouluvalmennus, valmentajana Juel
Laiskannäköinen ori laahusti alkutunnilla pitkin kaviouraa ja seuraili aktiivisesti ympäröivää tallielämää. Ori ei kuunnellut sinua lainkaan ja suostuttelinkin sinut hakemaan pidemmän raipan mukaan. Kuten olit jo kertonut ori protestoisi raippaa ja heittelikin mielenosoitukseksi parit kunnon pukit. Pysyit hyvin selässä ja orikin alkoi ymmärtää, että tässä joutuu töihin. Väännettyäsi jonkin aikaa ori taipui jo sievään muotoon ja teki joten kuten pyytämäsi kuviot ja liikkeet. Laukassa se unohti ajoittain kuuntelun ja aina raipan innoittamana heitti muutamat pukit. Lopputunnista se luovutti jo kepit protestoimisen täysin ja toimi hienosti. Ori on selvästi tapaus, jota saa lämmitellä kauemmin kuin hetken, että yhteistyö pelaa.

10.01.2012 Kouluvalmennus, valmentajana carkki
Koska omat ideani meinasivat olla jo loppumaan päin, päätin teettää Lennartilla vähän erilaisen alkuverryttelyn, johon ei sisältynyt ollenkaan ympyröitä, ainoastaan kaulan taivuttelua. Lennartti potkiskeli pari kertaa taaksepäin pyytäessäsi sitä eteenpäin, mutta luovutti onneksi melko pian ja liikkui omin jaloin eteenpäin. Meinasit ensin vähän antaa sen laiskotella kaulan taivuttamisessa, jolloin se ei tuntunut vertyvän yhtään. Kuitenkin, kun taivutit kunnolla, niin ori alkoi liikkumaan joustavasti takaa voimakkaasti työntäen. Laukassa teetin teillä parit vastalaukka ympyrät, joilla tulikin sitten pukkia melko hyvin. Lennartti meinasi nimittäin jarruttaa heti kaarteessa raviin, ja huomauttaessasi raipalla se pukittikin ja vaihtoi laukan. Jouduimme ottamaan pari kertaa uudestaan, ennen kuin ori hoksasi tehtävän idean ja teki sen sitten myös hyvin. Halusin vähän nähdä millaista liikettä suomipojasta lähtee, joten teetätin sinulla vatsalihastreeniä, eli isoa harjoitusravia ympäri kenttää. Ja olihan se näky kun voikko suomenhevonen pisteli menemään ympäri maneesia! Puuskuttaen siirryitte loppuverryttelyihin, valmentajan ollessa kovin tyytyväinen.

02.12.2011 Maastoilua
Ohhoi, niimpä on aika taas nopeasti Lennartinkin kanssa kulunut. Esteillä edelleen kisataan ja pidetään kisakuntoa yllä, mutta tänään päätin sitten käydä orin kanssa maastossa juoksentelemassa. Pojalla tuntui virtaa olevan vaikka kuinka ja siksi päätinkin suunnata tallin pihasta suoraan pelloille, jossa päästiin päästelemään energiaa ihan kunnolla. Lennartti laukkaili aivan onnessaan peltoja pitkin, jotka eivät onneksi liukkaita ollut vaikka ensilumikin oli sulanut pois. Muutamat iloiset pukitkin ori päästeli, sen verran on aikaa kun on viimeksi Lennartin kanssa maastoiltu, lähinnä vain esteitä ja koulua treenattu. Reilun tunnin lenkki vedettiin peltojen kautta metsikön läpi hiekkateitä pitkin tallille takaisin. Takaisin tallilla hyvin hionnut Lennartti sai ylleen loimen ja turpansa eteen paljon syötävää, heinää ja porkkanaa, joita ori jäi erittäin tyytyväisin mielin karsinaansa mussuttamaan.

29.08.2011 Estevalmennus, valmentajana evan
Olin jo saanut esteet rakennettua, kun saavuitte valmennukseenne. Lennartti oli energisellä tuulella, joten sait olla pidättelemässä sitä ennen kuin olit satulaankaan istunut. Ori kuitenkin rauhoittui hetkeksi, joten pääsit kunnialla kipuamaan selkään. Laiskottelu alkoi kuin taikaiskusta, kun istahdit satulaan. Lennartti ei olisi millään malttanut kävellä aktiivisesti, joten pyysin sinua antamaan pohjetta ihan kunnolla jotta ori liikkuisi paremmin. Muutosta tapahtui huomattavasti, joten aloitimme valmennuksen menemällä kavaletteja ravissa. Hevosesi oli todellakin laiskalla tuulella, eikä millään jaksanut nostella jalkojaan joten puomit kolisivat alas. Kehotin sinua pitämään pohkeen kunnolla kiinni ja tarpeen vaatiessa vähän näpäyttämään raipalla, jotta ori liikkuisi paremmin. Muutamaan otteeseen saitte vielä tulla kavaljetit uudestaan ennen kuin Lennartti viitsi alkaa tekemään töitä. Seuraavaksi aloimme hyppäämään 60cm korkeita pystyjä jotka olivat linjassa. Hevosesi oli nyt oikein aktiivinen ja hyppäsi hyvällä tekniikalla esteet. Kiihdyttelyä esiintyi hieman, joten pyysin sinua tekemään pieniä pidätteitä, jotta ori malttaisi pitää vauhdin tasaisena. Kun esteet sujuivat hyvin, korotin ne 80cm korkeiksi ja pyysin sinua tulemaan rauhallista laukkaan esteet. Lennartti kuitenkin päätti, että nyt riitti hyppääminen ja kielsi. Näpäytit saman tien raipalla, ja pidit pohkeesi hienosti kiinni kun ori alkoi pukittelemaan. Tällä kertaa tulitte esteet oikein nätisti, joten rakensin linjan perään nopeasti vielä okserin ja pyysin sinua tulemaan ne 90cm korkeina. Lennartti ei pelleillyt enempiä, joten pääsitte heti ensimmäisellä yrittämällä esteet niin hienosti yli joten lopettelimme valmennuksen. Verryttelit Lennartin kunnolla, sillä välin kun korjasin esteet pois.

30.03.2011 Hiljaiseloa
Lennartti, kuten koko Mörkövaara, on elänyt kevään hiljaiselolla, kovinkaan paljoa emme ole siis orin kanssa touhuilleet. Otamme kaikkien kanssa hyvin rennosti, lähinnä juoksentelemme omalla kentällä ja käymme maastossa vetämässä kunnon laukkasuorituksia. Vaikka kauheita päivityksiä ei orin sivulla tapahdu, se voi silti hyvin ja elää (toivottavasti) tyytyväistä elämää hoivissani. Kesän mittaan lähdemme todellakin valmentautumaan esteillä ja koulussa, ja sitten syksyllä jatkamme kilpailemista esteissä ja hieman myös koulussa. Lennartin ensimmäinen jälkeläinenkin olisi haaveissa mahdollisimman pian.

27.11.2010 Kisahuumaa
Nyt on kuukausi orin kanssa aktiivisesti kilpailtu, kalenterissa jo huima määrä sijoituksia! Lennartti on osoittautunut mitä parhaimmaksi kilparatsuksi, se pitää hyvin hermonsa kurissa kentällä ja antautuu (melkein) täysin ratsastajansa armoille. Ensin kisailimme helppoja luokkia, mutta nyt olemme siirtyneet pojan kanssa sitten myös vaativiin luokkiin kun sinne asti kapasiteettia löytyy. Jatkamme Lennartin kanssa nyt kilpailua ainakin tämän vuoden loppuun kouluratsatsuksen parissa, esteitä kilpailemma todennäköisesti ensi vuonnakin. Mutta ensi vuonna aloitamme myös valmentautumisen ahkerasti, pitäähän orin kunnossa pysyä vaikkei enää kilpakentillä kävisikään. Katsellaan mitä elämä tuo tullessaan!

14.10.2010 Uusi ori taloon!
Olin hiljattain haaveillut Mörkövaaraan voikkoa suomenpienhevosoria, ja tänään sen sain! Fiktion Lennartin sain tilausvarsana, ensin etsin kivan voikon isän tälle ja sitten suomenpienhevostamman emäksi. Riiviön orista ja Fiktion tammasta syntyi sitten ihana voikko oripoika 10.10, joka nimettiin Fiktion Lennartiksi. Poika vaikuttaa olevan luonteeltaan hieman kipakampi ori, jonka kanssa saa kyllä olla tarkkana tekemisistään. Mutta nyt katsellaan mihin tästä pienhevosesta on, lähdemme piakoin kilpailemaan koulu- sekä esteratsastuksen parissa, tavoitteena tietenkin laatuarvostelut.

Kisakalenteri

sijoituksia KRJ 43, ERJ 51, KERJ 11, VSHK&VSR CUP 2 kpl

23.10.10, KRJ (kutsu), Helppo A, 02/100
25.10.10, KRJ (kutsu), Helppo B, 08/100
29.10.10, KRJ (kutsu), Helppo B, 04/30
03.11.10, KRJ (kutsu), Helppo B, 07/50
03.11.10, KRJ (kutsu), Helppo B, 01/50
08.11.10, KRJ (kutsu), Helppo A, 01/50
10.11.10, KRJ (kutsu), Helppo A, 07/50
11.11.10, KRJ (kutsu), Helppo A, 06/50
12.11.10, KRJ (kutsu), Helppo A, 04/30
12.11.10, KRJ (kutsu), Helppo B, 04/50
13.11.10, KRJ (kutsu), Helppo A, 04/60
13.11.10, KRJ (kutsu), Helppo A, 01/60
15.11.10, KRJ (kutsu), Helppo A, 02/60
15.11.10, KRJ (kutsu), Helppo A, 04/60
15.11.10, KRJ (kutsu), Helppo B, 07/50
16.11.10, KRJ (kutsu), Helppo B, 02/50
16.11.10, KRJ (kutsu), Helppo A, 03/40
18.11.10, KRJ (kutsu), Helppo A, 04/60
18.11.10, KRJ (kutsu), Vaativa B, 05/35
18.11.10, KRJ (kutsu), Helppo B, 03/50
18.11.10, KRJ (kutsu), Vaativa B, 06/50
19.11.10, KRJ (kutsu), Helppo A, 01/40
20.11.10, KRJ (kutsu), Helppo A, 05/30
20.11.10, KRJ (kutsu), Helppo A, 07/60
20.11.10, KRJ (kutsu), Helppo A, 07/50
21.11.10, KRJ (kutsu), Vaativa B, 02/40
21.11.10, KRJ (kutsu), Helppo A, 02/40
22.11.10, KRJ (kutsu), Vaativa B, 04/50
22.11.10, KRJ (kutsu), Vaativa B, 02/40
24.11.10, KRJ (kutsu), Helppo A, 02/60
25.11.10, KRJ (kutsu), Helppo B, 03/70
25.11.10, KRJ (kutsu), Vaativa B, 02/50
26.11.10, KRJ (kutsu), Vaativa B, 03/30
27.11.10, KRJ (kutsu), Vaativa B, 07/50
29.11.10, KRJ (kutsu), Vaativa B, 04/50
12.12.10, KRJ (kutsu), Vaativa B, 02/60
14.12.10, KRJ (kutsu), Vaativa B, 06/100
15.12.10, KRJ (kutsu), Helppo B, 03/100
15.12.10, KRJ (kutsu), Helppo A, 06/60
18.12.10, KRJ (kutsu), Vaativa B, 06/100
19.12.10, KRJ (kutsu), Helppo B, 03/100
19.12.10, KRJ (kutsu), Helppo A, 05/60
22.12.10, KRJ (kutsu), Helppo A, 07/60
02.10.11, KRJ (kutsu), Helppo C, 04/50
03.10.11, KRJ (kutsu), Helppo C, 03/50
03.10.11, KRJ (kutsu), Helppo A, 03/50
04.10.11, KRJ (kutsu), Helppo B, 04/30
05.10.11, KRJ (kutsu), Helppo A, 05/50
05.10.11, KRJ (kutsu), Helppo A, 06/50
22.01.12, KRJ (kutsu), Vaativa B, 05/40

20.10.11, KERJ (kutsu), Tutustumisluokka, 02/36
23.10.11, KERJ (kutsu), Tutustumisluokka, 05/36
24.10.11, KERJ (kutsu), Tutustumisluokka, 04/36
24.11.11, KERJ (kutsu), Harrasteluokka, 01/10
25.11.11, KERJ (kutsu), Harrasteluokka, 02/10
04.12.11, KERJ (kutsu), Tutustumisluokka, 01/13
11.12.11, KERJ (kutsu), Tutustumisluokka, 05/25
16.12.11, KERJ (kutsu), Tutustumisluokka, 01/45
19.12.11, KERJ (kutsu), Harrasteluokka, 02/23
26.12.11, KERJ (kutsu), Tutustumisluokka, 01/24
15.01.12, KERJ CUP (kutsu), Tutustumisluokka, 03/54
21.11.10, ERJ (kutsu), 90cm, 03/50
22.11.10, ERJ (kutsu), 90cm, 07/50
27.11.10, ERJ (kutsu), 90cm, 03/30
29.11.10, ERJ (kutsu), 90cm, 02/30
06.12.10, ERJ (kutsu), 60cm, 05/50
22.12.10, ERJ (kutsu), 80cm, 04/100
29.12.10, ERJ (kutsu), 80cm, 03/50
28.12.10, ERJ (kutsu), 90cm, 03/40
31.12.10, ERJ (kutsu), 80cm, 07/50
02.09.11, ERJ (kutsu), 80cm, 02/30
04.09.11, ERJ (kutsu), 80cm, 02/30
05.09.11, ERJ (kutsu), 90cm, 03/30
12.09.11, ERJ (kutsu), 50cm, 05/41
14.09.11, ERJ (kutsu), 90cm, 02/50
15.09.11, ERJ (kutsu), 80cm, 05/50
21.09.11, ERJ (kutsu), 90cm, 05/30
15.10.11, ERJ (kutsu), 80cm, 01/30
18.10.11, ERJ (kutsu), 80cm, 04/30
29.10.11, ERJ (kutsu), 80cm, 04/50
30.10.11, ERJ (kutsu), 80cm, 02/50
05.12.11, ERJ (kutsu), 80cm, 05/85
05.12.11, ERJ (kutsu), 50cm, 02/40
06.11.11, ERJ (kutsu), 70cm, 06/50
29.11.11, ERJ (kutsu), 80cm, 05/40
10.12.11, ERJ (kutsu), 80cm, 07/50
12.12.11, ERJ (kutsu), 90cm, 05/30
16.12.11, ERJ (kutsu), 80cm, 03/40
19.12.11, ERJ (kutsu), 70cm, 06/48
20.12.11, ERJ (kutsu), 70cm, 04/40
23.12.11, ERJ (kutsu), 70cm, 05/40
26.12.11, ERJ (kutsu), 80cm, 01/50
27.12.11, ERJ (kutsu), 90cm, 01/40
28.12.11, ERJ (kutsu), 80cm, 01/50
30.12.11, ERJ (kutsu), 80cm, 06/50
05.02.12, ERJ (kutsu), 60cm, 07/50
08.02.12, ERJ (kutsu), 60cm, 07/50
14.02.12, ERJ (kutsu), 50cm, 01/43
16.02.12, ERJ (kutsu), 50cm, 03/43
17.02.12, ERJ (kutsu), 90cm, 02/35
19.02.12, ERJ (kutsu), 90cm, 05/39
23.02.12, ERJ (kutsu), 50cm, 03/44
23.02.12, ERJ (kutsu), 60cm, 04/50
01.03.12, ERJ (kutsu), 80cm, 01/36
01.03.12, ERJ (kutsu), 80cm, 04/35
04.03.12, ERJ (kutsu), 70cm, 04/50
05.03.12, ERJ (kutsu), 60cm, 03/40
05.03.12, ERJ (kutsu), 70cm, 02/60
08.03.12, ERJ (kutsu), 80cm, 02/40
09.03.12, ERJ (kutsu), 80cm, 04/40
09.03.12, ERJ (kutsu), 80cm, 05/40
19.03.12, ERJ (kutsu), 70cm, 07/70

31.01.12, VSHK CUP (kutsu), 80cm, 07/52
31.07.12, VSR CUP (kutsu), 60cm, 04/25

© Mörkövaara 2011
Ulkoasu © Wilberi / Koodaus © Maiju V. 2011

Tämä on virtuaalitalli